tisdag, oktober 21, 2008

jackpot!?

Fick SMS från SB idag att beställda varor nu gick att hämta. När jag ringde upp fick jag bekräftat att hela beställningen såg ut att finnas där, inkl 6 flaskor Pontet-Canet! Återigen har SB Täby visat sig vara snabba på knappandet i detta egentligen ganska så fåniga race. Nu återstår att se om allt skall hämtas ut, men det lär väl sluta så kan jag tänka...

4 kommentarer:

Vintresserad sa...

Det berodde på vilken kassa man stod i... jag fick 1 av 8 högst prioriterade viner på samma bolag.

Björn sa...

Vilken fantastisk otur, men samtidigt ett tecken på att svenska Bordeaux-fantaster varit överens om vad som var mest värt att köpa. Faktiskt såldes endast 30 av vinerna slut, varav Pétrus är en så vi säger väl 29, och Vinintresserad gick alltså bet på 7 av de 29.

konjären sa...

Vintresserad: Jag läste din sorgeliga historia - bara att beklaga... Vi får ses och idka byteshandel - du fick säkert något annat spännande i håven!

Vintresserad sa...

K: Tack för omtanken. Om du skulle ha lust att diskutera byteshandel så får du gärna maila mig på vintresserad@gmail.com. Håven blev iaf inte helt tom. Kanske har jag även ngn annan årgång av intresse. Var även en sväng på Passagen idag 27 okt på kvällen, men mycket hade gått under dagen.