söndag, april 11, 2010

sköna vänner...

Lätt utmattad efter en tredagarssittning är det alldeles för sent att skriva en vettig post om alla fantastiska och spännande viner gårdagen innehöll. Tredagars? Ja; en dag handla/laga, en dag laga/äta, en dag diska/städa... Så mycket kan jag i alla fall säga att jag är mycket nöjd med helheten, och att inget vin var defekt om än ett par hade mognat förbi sin peak.

Det är ett skönt gäng, konjärerna, även om vi saknade ett par kamrater och fick förstärkning av såväl IT-mannen (uppgraderad från hangaround till prospect under kvällen!) som Brynäsmannen. Inte minst den omsorgsfullt paketerade gåvan som jag uppvaktades med vittnar om deras stil.


En låda högklassig bordeaux, med någon hedersfransos (portvin) och en armagnac från födelseår och med namnad etikett! Vilka killar!


Trots mina ansträngningar lämnade de alltså huset mer välfyllt med bordeaux än när de kom; en bedrift i sig!

Mer info kommer...

4 kommentarer:

Ulrik sa...

Lite svart att se, men ar det en Mouton Rotschild 1970 langst ned till vanster. Not bad.....

Whiskymannen sa...

Du får se presenten som en inteckning i privilegiet att få bli inbjuden igen. =) En tackar och bockar.

Vinmannen sa...

Speciellt nöjd med att vi lyckats fylla ut ett gål i vertikalen på husvinet i 3:an.

mvh

Vinmannen

konjären sa...

@ Ulrik; Det är en M-R -75 - inget dåligt år det heller...

@ Whiskymannen; det bygger på till en Giscoursvertikal som bör knäppas i närtid - kan det vara något? Tack för bidraget!

@ Vinmannen; som sagt, vi får ta den där vertikalen snart! Lysande urval flaskor som jag anar din talang bakom i väsentliga delar...?!