Tog inga bilder, av någon anledning, men det som bjöds var
Fördrink:
*
Snittar och plockmat:
Anklevermousse med tryffeltapenade
Hummerstuvning på toast
Kyld, fluffad vit sparrissoppa med tryffelolja
Svampröra med schalottenlök
Pilgrimsmussla på halstrad, örtoljad zucchini med tomatconfit
Rökt renstek med peparrot och löjromsklick på rågbröd
Lammracks
Sallad på matvete, lågtemperaturbakade körsbärstomater, ruccola, fetaost m.m.
Viner:
*
Chokladtårta, kaffe, konjak, whisky...
Inget överdådigt, alltså (löjrommen var amerikansk, anklevermoussen billig med ganska lågt ankleverinnehåll, inget av vinerna (undantaget champagnen) över 100:- osv). Det hela blev hur som helst en mycket trevlig kväll, med chans till skönt umgänge utanför pressade budgetmöten och tunga personalärenden. Kanske en kommande tradition?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar