söndag, februari 25, 2007

ont om tid

Det har varit struligt på jobbet en tid, och i fredags kom ett beslut som inte kommer att underlätta den närmaste tiden. Därför var det skönt att trots allt koppla av med en hel del skönt umgänge; hemma hos It-mannen fick vi tacos och Torres Gran Sangre de Toro på fredagskvällen, och äntligen pröva Guitar hero på PS2. Första flaskan gjorde oss lite tveksamma men den var drickbar; när andra flaskan öppnades skingrades tveksamheten och flaska 1 kunde i efterhand konstateras ha varit lätt defekt. Inte alls lika tydligt som den chianti jag ratade härom helgen, men dock.


Lördagskvällen innehöll ett par öl med brorsan och ett otippat men trevligt besök på en av stans klubbar med jutsukvinnan och vänner. Tänk att stå i krogkö igen - när hände det senast?


På söndagen kom besök av svägerska och svåger, som bjöds på löjromstoast, coq au vin på majskyckling från Bjäre och en flaska Cotes du Rhône från Guigal och avslutningsvis en chokladbrûlée. Jag får inte mina brûléer att stanna riktigt utan de är för rinniga. Annars gott.


Nu är det dags att samla tankarna inför nästa vecka. "I morgon blir en sådan där dag - piller och bazookas!"
- citat Coco Bill, en osannolik hjälte

1 kommentar:

Broder E sa...

Skönt att se att du håller Coco Bills fana högt!