tag:blogger.com,1999:blog-22217227.post5827654424407639310..comments2023-10-11T15:12:37.887+02:00Comments on Konjären: rhône vs bordeaux 1-0konjärenhttp://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-49693339341757713642009-07-30T13:20:58.689+02:002009-07-30T13:20:58.689+02:00Lite svårt att jämnföra Ch9 de P med en bra Bordea...Lite svårt att jämnföra Ch9 de P med en bra Bordeaux anser jag. Ch9 brukar var mer lättillgängliga vid unga år. Jag skulle nog vilja påstå att dom är "lättare" överhuvudtaget. Sätt upp Leoville Las Cases och en bra Ch9 de Pape från "rätt" år så får du se vad som händer. Leoville kommer att slå ut Ch9 de Papen i kraft som att jämnföra en Trabant med en Ferrari. Här handlar det så klart om tycke och smak och jag tror du fattar vart jag vill komma. Nu har visserligen Ch9 ryckt upp sig de senare åren men en massa nya intressanta producenter men det hjälper inte vill man ha kraft och lagringspotetial så vinner Bordeaux.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-37779481431169354612009-07-27T13:21:07.041+02:002009-07-27T13:21:07.041+02:00Välkommen i kören! Fast lite synd, det hade kunnat...Välkommen i kören! Fast lite synd, det hade kunnat bli en mer intressant debatt med en rejäl sågning ;)<br /><br />Nä, men lamm och timjan låter ju som ett stort, öppet mål för en Barroche-CdP. Rent och snyggt, charmdoft och så den där salivframkallande lakritsen. Säkra källor berättar också att 2006 Signature inte är så dum efter en vecka öppen i kylen - jag är lite inne på ett sådant experiment framöver.anders wennerstrandhttp://nettareegioia.wordpress.com/noreply@blogger.com