tag:blogger.com,1999:blog-22217227.post5404827172737596645..comments2023-10-11T15:12:37.887+02:00Comments on Konjären: 1952 giacomo conterno barolo riserva och andra italienska storheter i gävlekonjärenhttp://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-22203269783487819132013-08-16T22:43:42.891+02:002013-08-16T22:43:42.891+02:00Synd att du inte kunde vara med... det går säkert ...Synd att du inte kunde vara med... det går säkert fler tåg! Apropå Biondi-Santi så var det väl inte en av de största årgångarna, men i mitt tycke var det en del TCA med och spökade....konjärenhttps://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-42847613561413835312013-08-14T00:10:01.734+02:002013-08-14T00:10:01.734+02:00Kunde inte närvara av flera skäl, men hur hade Bio...Kunde inte närvara av flera skäl, men hur hade Biondi Santin blivit som den var? Fellagring, taskig årgång, olycksfall i arbetet...<br /><br />undrar<br /><br />BosseBo d'Årehttps://www.blogger.com/profile/11114799700327021534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-75479735243020787992013-08-13T12:31:35.134+02:002013-08-13T12:31:35.134+02:00Jo, det var en kul provning som jag tror du gillat...Jo, det var en kul provning som jag tror du gillat. Liksom den barolovertikal Vinmannen hade i våras. Du får ta dig till Gävle någon gång - det är där det händer...<br /><br />Menar du att du helt missat den minimala men ack så eftertraktade Piemontiska amaronen!? Värt att leta efter! ;-) (tack för korrekturläsning - ändrat nu!)konjärenhttps://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-23542985368626187292013-08-13T10:16:42.040+02:002013-08-13T10:16:42.040+02:00Kul provning - och avundsjuk på Giacomo Conterno 1...Kul provning - och avundsjuk på Giacomo Conterno 1952. Den hade varit kul att prova den med, men inte helt enklet att hitta dem.<br /><br />Mest imponerande är den avslutande Piemontesiska Amaronen från 1959! De måste vara ovanliga! :-)Ulrikhttps://www.blogger.com/profile/06450569953902572370noreply@blogger.com