tag:blogger.com,1999:blog-22217227.post3124947309046926220..comments2023-10-11T15:12:37.887+02:00Comments on Konjären: mastroberardinoprovningkonjärenhttp://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-77702107055972660042008-10-20T23:40:00.000+02:002008-10-20T23:40:00.000+02:00F&V - Kul att jag kunnat hålla er på villospår...F&V - Kul att jag kunnat hålla er på villospår så länge; jag har medvetet valt att inte beskriva mitt yrke... Branschen är liten. M och jag träffas regelbundet men har - som ni förstått - lite olika roller. Ibland tror jag att vi båda hellre skulle öppna en flaska gott vin än hantera vår gemensamma mellanhavanden... :-)<BR/><BR/>Jag kommer att få ge Mastroberardino fler försök. Jag var helt ur slag när jag provade, och tror inte att de fick en ärlig chans.<BR/><BR/>Ezra - Det vinet var inte i närheten av några 90p för mig i alla fall, och om det här var det näst bästa vita Europa kan erbjuda i spannet under 110 kr (15$) så är vi illa ute. Jag kan nog hitta såväl någon petit chablis som lite tysk riesling som några fler österrikare vilka i mitt tycke överglänser Mastro Bianco...konjärenhttps://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-21696539449645533772008-10-19T19:22:00.000+02:002008-10-19T19:22:00.000+02:00Den fjärde druvan i Mastro Bianco är Coda di Volpe...Den fjärde druvan i Mastro Bianco är Coda di Volpe. Hur WS-Suckling kunde dra till med 90 poäng kan man undra över...Korkdragarenhttps://www.blogger.com/profile/02247859384369221872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-81713259292560050582008-10-18T14:33:00.000+02:002008-10-18T14:33:00.000+02:00Hmm... poletten skramlar runt i apparaten och tril...Hmm... poletten skramlar runt i apparaten och trillar ner i rätt fack till slut. Ahaa... nu fattar vi till slut vem du är och vilket yrke du har, vi var inne på fel spår förut. Och Martin säger att du är världens trevligaste :-)<BR/><BR/>Kul att läsa om Mastro. Vi instämmer om 99an - ett fantastiskt vin till ett fantastiskt pris. Men 97an verkar ha gett oss mer utdelning - ett vin att dricka i stora kupor för att njuta av alla mognadstoner. Deras vita Falanghina gillade vi, de här två har vi aldrig smakat.Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.com