tag:blogger.com,1999:blog-22217227.post2871529530286631936..comments2023-10-11T15:12:37.887+02:00Comments on Konjären: en bra dag i stockholm och god 1996 sociando-malletkonjärenhttp://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-17321361643099480962008-04-23T20:12:00.000+02:002008-04-23T20:12:00.000+02:00Jag anade att det var något sådant. Det verkar var...Jag anade att det var något sådant. Det verkar vara en lite trendigt att inte vilja bedömqas enligt samma mall som alla andra. Den trestjäringa krog i Paris som hustrun och jag besökte för några år sedan (Lucas Carton) sade ifrån sig sina stjärnor ett par år senare. Kocken, Alain Senderens, ville inte känna sig hämmad av den tämligen snäva ram som tre Michelinstjärnor faktiskt kan innebära.konjärenhttps://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22217227.post-70772378789991027442008-04-21T02:31:00.000+02:002008-04-21T02:31:00.000+02:00Vad kul att ni valde en Sociando-mallet 96:a efter...Vad kul att ni valde en Sociando-mallet 96:a eftersom vi samtidigt drack en 95:a. Ska försöka skriva en rad om det snart...<BR/><BR/>PS. Det var faktiskt Jean Gautreau eget val att inte delta.Vinmannenhttps://www.blogger.com/profile/10717347323005362108noreply@blogger.com